Om oss

Conny Brithén

Conny Brithén

VD, förvaltare, projektledare, besiktningsman

[email protected]

Martin Sköldmark

Martin Sköldmark

Arbetsledare

[email protected]

Elisabeth Karlsson

Elisabeth Karlsson

Kundservice, fakturafrågor, felanmälan

[email protected]

Jonas Rocklöv

Jonas Rocklöv

Fastighetstekniker, serviceman

[email protected]

Ivan Klasan

Ivan Klasan

Fastighetstekniker, snickare

[email protected]

 

Marcus Svensson

Marcus Svensson

Fastighetstekniker, Serviceman

[email protected]

Ett företag med stor erfarenhet inom förvaltning

Vi är ett företag med fastighetsservice och förvaltning som främsta specialiteter. Vi arbetar alltid med målsättningen att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Vi vet fastigheter behöver och arbetar med kompetens och sunt förnuft för att hjälpa fastighetsägaren på bästa tänkbara sätt. Vi håller alltid vad vi lovar och arbetar med ett vänligt bemötande och lyhördhet.

Ett modernt företag med erfarenhet

Vi arbetar främst mot bostadsrättsföreningar och kommersiella fastighetsägare. Våra fastighetsskötare är erfarna och välutbildade och vi följer alltid med i utvecklingen genom att våra medarbetare fortbildar sig inom fastighetsskötsel och allt som har med området att göra. Miljömedvetenhet är också viktigt för oss.

Vår målsättning är ha kvar det lilla företagets trivsamma och flexibla anda med ett större företags resurser. Vi binder inte upp våra kunder med långa uppsägningstider och kontrakt.

Rakhet, tydlighet och kommunikation är i fokus för oss – vi sätter rimliga priser och överdebiterar inte våra kunder. På det sättet har vi skaffat oss många trogna återkommande kunder inom fastighetsförvaltning. Trygghet för våra kunder är vår främsta strävan i det dagliga arbetet.

Bostadrättsförening

Behöriga, kunniga och erfarna fastighetsförvaltare